• 1400/07/12 - 10:28
  • تعداد بازدید خبر : 232
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

شناساگر جوش شیرین

استفاده از جوش شیرین در نان های سنتی به دلیل مضرات آن بنا بر استاندارد ملی  ممنوع بوده و تا به امروز دو راه جهت شناسایی جوش شیرین بکار می رود:

.1استفاده از PH بهتر که نیاز به آماده سازی نمونه و همچنین نیروی متخصص جهت استفاده دارد و نیز بسیار وقت گیر است.
.2محلول های شیمیایی  آزمایشگاه ی که بسیار  خطرناک بوده  و استفاده از آنها بایستی با دستکش و زیر هود و توسط افراد متخصص انجام گیرد.

اما محلول گیاهی ساخته شده  مورد نظر کاملا بی خطر بوده و به راحتی و با هزینه بسیار کم قابل استفاده جهت عموم  مردم می باشد.

  • گروه خبری : محصولات
  • کد خبر : 77225
کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1400/07/12 10:28