ایده: تحریک با پاسخ دادن روی امواج مغز از طریق تمرکز امواج مستقیم بر روی مغز
مدیرعامل: دکتر کیومرث نجفی

توضیح: دستگاه های فعلی به دلیل محدودیت تاثیرگذاری   همانند tdcs وtms (در اولی به دلیل پائین بودن و محدودیت در استفاده از امواج اثر گذار و در دومی به دلیل ماهیت موج که تاثیر کافی ندارد )و در دستگاههای قدیمی تر (ECT ,TMS  (به دلیل عوارض جانبی  و    گران بودن   و نیز به دلیل نیاز به مکان خاص و یا نیاز به امکانات بیهوشی استفاده کمتری دارند.لذانیاز به یک سیستم که بتواند علاوه بر در دسترس بودن ،هزینه مناسب و ساده بودن در بکار گیری ،احساس گردیده و لذا دستگاه TBS  به منظور کاهش و حذف عوارض و به صرفه بودن به همین منظور طراحی گردیده .  ونیز بکارگیری این سیستم به گونه ای که امواج از چند طریق بر منطقه موردنظر رسیده و نیز دارای برنامه هایی از قبل تعریف شده بر ای بکارگیری ارزانی و بدون تخصصی بالا باشد. (بدون نیاز به کامپیوتر برای برنامه های مختلف).

در اختلال  دپرشن با قرار دادن پراب کاتدیک در ناحیه فرونتال و دورسو لترال  پرفرونتال  و عبور ضربدری دستگاه به سمت اندیک در پس سر در ناحیه اکسیپتو   تمپورو  پاریتال در جلسات 30-20 دقیقه در فاصله حدود 20 روز در حدود 15 جلسه با هیپرپولارزیشن نواحی فرونتال      باعث تغییر پولاریزیشن وکاهش افسردگی فرد می شویم.در این حالت امواج آستانه مغز در فرکانس دلتا و تتا بالا بوده و نیز میزان دامنه به فرکانس در ناحیه فرونتال مغز بالاست که با درمان این دو    به حالت عادی بر می گردد. که این تاثیر را می توان با دستگاه QEEG ارزیابی کرد.

این دستگاه با ایجاد و انتقال امواج با شدت پائین در سه جفت پروب که بر روی سطح جمجمه قرار گرفته و با تمرکز امواج از طریق برنامه های از قبل تعریف شده در این پروبها بر روی نقاط مختلف مغز از طریق هایپر یا دپولاریزاسین تاثیر درمانی  می گذارد. عبارتند از:

1-بازنشانی دیتا روی مغز.2-برطرف کردن بیمارهای افسردگی.3-ptsd اظطراب. 4-درمان اعتیاد.

 

 ایده: نانو ساختار کلوییدی نقره اکسید روی لایه نشان‌دار شده بر روی سطح استنت دبل جی

مدیرعامل: دکتر علیرضا جعفری

توضیح:  عفونت ناحیه تناسلی شایع ترین عوارض استنت حالبی است که در این طرح مخلوطی از نانوذرات کلوییدی اکسید فلزی با روش dip coating سطح استنت را پوشش می دهد.

 

عنوان ایده:طراحی یخچال آزمایشگاهی با روشی نوین

مدیرعامل:  آقای اسماعیل کشت پور

توضیح:  در آزمایشگاه ها برای نگهداری و خنک نگه داشتن اغلب فراورده های زیستی ، کیت های تشخیصی و همچنین اکثر داروها ،مواد شیمیایی و آزمایشگاهی که نیاز به شرایط نگهداری در دمای خاص دارند ، از یخچال آزمایشگاهی استفاده می کنیم. دلیل این امر این است که ممکن است مشکلات متعددی مثل تغییر فعالیت بیولوژیکی به دلیل نوسان دمایی و یا خطرهای شیمیایی اعم از آتش و انفجار به وجود آید و برای مواجه با این مشکل از یخچال های آزمایشگاهی استفاده می کنیم. این یخچال ها در تمام آزمایشگاه های درمانی، پژوهشی و صنعتی مورد استفاده قرار میگیرند. در آزمایشگاه های بالینی انواع مختلفی از این مدل دستگاه وجود دارد که در ذیل نام برده شده است : یخچال آزمایشگاهی بدون برفک، یخچال آزمایشگاهی دارای دیتا لاگر، یخچال دارویی، فریزر های آزمایشگاهی و فریزرهای صندوقی تعریف : تعدادی از نمونه های ناپایدار در آزمایشگاه ها وجود دارند که به تغییرات دما حساس بوده و باید در دمای خاصی نگهداری شوند، به همین دلیل وجود یخچال آزمایشگاهی ضروری می باشد. یخچال های آزمایشگاهی علاوه بر حفظ دمای ثابت و پایین با حداقل نوسانات، به گونه ای طراحی شده اند که محکم تر بوده و بازیابی سریع دما را ارائه می دهند. این امر به ویژه در شرایطی که درب یخچال به طور مداوم باز و بسته می شود بسیار مهم است. یخچال های آزمایشگاهی معمولاً در محدوده دمایی 0 تا 10+ درجه سانتی گراد کار می کنند.

 

عنوان ایده: ساخت و ارزیابی بیومکانیکی پلیمر های زیست سازگار جهت مدلینگ و بهره برداری در عمل های ارتوپدی پره و کلینیکال و بهینه سازی توسط متدولوژی طراحی مرکب مرکزی

مدیرعامل:  دکتر محمد خورسندی

توضیح:  ایمپلنت توتال هیپ آرتروپلاستی یک نوع جراحی است که در آن مفصل ران با یک پروتز جایگزین می‌شود. این جراحی برای بیمارانی که به دلیل آسیب دیدگی، سایش، التهاب، عفونت و یا سایر علل دچار درد و محدودیت حرکت شده‌اند، انجام می‌شود. به طور کلی، این جراحی شامل چند مرحله است. در مرحله اول، پزشک پروتز را درون استخوان ران قرار می‌دهد. در مرحله دوم، پزشک بخش‌های آسیب دیده از استخوان را بریده و پروتز را به استخوان ران متصل می‌کند. در نهایت، پزشک بخش‌های بریده شده را با چسب و خارج از پروتز به هم متصل می‌کند .

 

عنوان ایده: تولید سوند معده

مدیرعامل:  غزل راستگو حقی
توضیح:  تهیه محصول نهایی با بالاترین کیفیت و رفع نیاز کشور در زمینه ی پزشکی، آماده سازی خط تولید برای تولید لوله با نوار باریم سولفات، انجام مراحل تاپ فرمینگ، پانچ و چاپ خط اندازه بروی لوله، مونتاژ، کلنکتور و در نهایت بسته بندی و استریل محصول نهایی
 
 
ایده : سیستم هوشمند مدیریت زنجیره سرما و یخچال هوشمند مبتنی بر انرژی سبز و مفاهیم اینترنت اشیا
نام موسس: مهندس سیاوش نادم (کارمند دانشگاه)


توضیح: واکسن محصول بیولوژیکی است که در صورت قرار گرفتن در حرارت بیش از حد و یا انجماد توانایی خود را از دست می دهد. واکسن های مختلف دارای حساسیت های مختلف به انجماد و حرارت می بشند و به همین دلیل داشتن سیستمی جامع جهت نظارت و بررسی شرایط دمایی نگهداری واکسن و دارو امری حیاتی می باشد. تجهیزات نظارت بر وضعیت دمایی دارو و واکسن، بررسی لحظه ای وضعیت داروها در تمامی ساعات شبانه روز می باشد و بر طبق داده های دریافتی از این تجهیزات اقدامات و تصمیمات مهمی در زمینه نگهداری گرفته می شود. این تصمیمات می توانند شامل استفاده از واکسن در صورتی که دما در محدوده مناسب باشد و یا انجام شیک تست در شرایط مشکوک به فساد، باشد. با توجه به اینکه نگهداری دارو و واکسن در شرایط مناسب امری حیاتی و انکار ناپذیر می باشد و سلامت استفاده از این محصولات در گرو تحقق این امر است، شرکت بینا پردازش گیل نسبت به تولید محصولات مدیریت زنجیره سرد با کیفیت بالا و با توجه به استانداردهای جهانی نموده است. شرکت بینا پردازش گیل سالها در زمینه طراحی و تولید محصولات نرم افزاری و وب سایت فعالیت نموده است و اینبار به دلیل نبود تجهیزات مناسب جهت در زمینه مانیتورینگ زنجیره سرد دارو و واکسن اقدام به تولید این تجهیزات نموده است. این محصول در سه نسخه تک سنسور، دو سنسور و سه سنسور طراحی و تولید شده است که با توجه به شرایط و تعداد سردخانه و یا یخچال نسخه مناسب توسط مشتری انتخاب می شود. هر دستگاه سه سنسوره می توان امکان مدیریت و نظارت بر سه دستگاه یخچال و یا سرخانه رو به بعهده داشته باشد.
 

 ایده:  نگاتوسکوپ الکترونیک

مدیرعامل: دکتر امیررضا قایقران 

 

 

عنوان ایده: کیسه جمع آوری ترشحات ترائوسکومی

مدیرعامل: خانم مهتاب ایقانی 

توضیح: 

موکوبگ عبارت است از کیسه ای با طراحی خاص ( قسمت پایین از پلیمر شفاف جهت جمع آوری موکوز پرتابی و قسمت بالاتوری جهت تنفس) در مراقبت های بعد از عمل تراکئوستومی در بیمارستان و حتی منزل می باشد. از برخی مزایای این روش جمع شدن موکوز ترشحی بیمار درون فضای کیسه مورد نظر و عدم انتشار عامل بیماری زا، تنفس راحت تر بیمار، آزادی عمل بیمار، استفاده در بیمارستان و منزل، کارایی بالا در عین استفاده بسیار آسان حتی توسط خود بیمار در منزل، رویت ترشحات توسط پزشک بعد از عمل|، تعویض آسان و ضمنا ایده نو و خلاقانه بوده که این مشابهی در ایران و خارج از کشور ندارد.

 

آخرین بروز رسانی : 1404/04/02