حوزه فعالیت: خدماتی

عنوان ایده: دیجیتال مارکتینگ و کارآفرینی

مدیرعامل:  دکتر رهام قلیچی / خارجی

توضیح: 

*مرکز مشاوره و اطلاع رسانی کارآفرینی (وزارت تعاون ،کارو رفاه اجتماعی ).

*برگزاری دوره های آموزش کارکنان دولت سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گیلان

*نماینده رسمی ICS GROUP کانادا در استان گیلان

*برگزاری همایش ها ، سمینارها ، جشنواره ها و کنگره ها

*برگزاری نمایشگاههای تخصصی

* مرکز پژوهشهای صنعتی و معدنی ( وزارت صنعت ، معدن و تجارت )

*کلینیک تخصصی کسب و کار ، دیجیتال مارکتینگ و مشاوره برند ( فرایند استعلام و ثبت )

*ارائه انواع خدمات مشاوره ( مطالعه ، طراحی ، نظارت و راهبری طرح های مرتبط با امور آموزش ، ترویج ، پژوهش و فناوری ). 

حوزه فعالیت: فناوری اطلاعات سلامت
عنوان ایده: سامانه یک پارچه مدیریت انبار دارویی (سیماد)
مدیرعامل: داوود حاتمی /مدیر خارجی

توضیحات: ایجاد یک سامانه متمرکز و درگاه ورود داده جهت ثبت درخواست ها و نیازمندی ها توسط مراکز بیمارستان و درمانی, نظارت و تایید کارشناسان ستاد مرکزی، تجمیع درخواست های بیمارستان های مختلف برگزاری مناقصه به صورت آن لاین و دریافت پیشنهادات از شرکت های پخش از طریق درگاه های تعریف شده برای شرکت های پخش و تامین اعتبار و دریافت پیش فاکتور شرکت ها توسط ستاد, اعلام نحوه توزیع کالا در سطح استان توسط ستاد و....

حوزه فعالیت: فناوری دارویی و مکمل
عنوان ایده: تهیه و ارزیابی زخم پوش های هیدروژلی بر پایه اگریلیک اسید حاوی عصاره خرفه
مدیرعامل: دکتر محمدرضا مبین

توضیحات:این شرکت در ساخت زخم پوش های متعدد به منظور ترمیم زخم فعالیت دارد. هدف این پروژه سنتز هیدروژلی زیست سازگار بر پایه پلی ونیل الکل حاوی عصاره خرفه به منظور درمان سوختگی و جایگزینی مناسب برای پانسمان های خشک می باشد. مهم ترین نتایج حاصل از اجرای ایده محوری می توان به موارد روبرو اشاره کرد: موثر در ترمیم زخم حاصل از سوختگی، تسریع بخشیدن روند درمان و تقویت رگ زایی در محل سوختگی، مرطوب کننده و خنک کننده، جلوگیری از توسعه و پیشرفت وسعت و عمق صدمات سوختگی و جذب ترشحات اضافه و نامناسب که در زخم های سوختگی شایع است.

حوزه فعالیت: فناوری آزمایشگاهی
عنوان ایده: دستگاه بی خطرساز پسماندهای عفونی با تکنولوژی مایکروویو دارای خردکن داخلی و قابلیت ضدعفونی
مدیرعامل: عباس رنجی

توضیحات:پسماندهای بهداشتی و درمانی در سالهای اخیر بواسطه گسترش و تنوع فناوری و افزایش جمعیت از اهمیت خاصی برای محیط زیست و سلامت عمومی تبدیل شده است این موضوع از آن جهت حائز اهمیت می باشد که بیماریهای نوپدید مثل AIDS ستون فقرات جوامع را به لرزه در آورده است و دست اندرکاران را به چالش کشیده است.در ایران بیش از 750 بیمارستان با حدود 85000 تخت وجود دارد که بطور متوسط هر تخت بیمارستانی 7/2 کیلوگرم زباله تولید می کند. که 5/0 درصد از زباله های شهری را تشکیل می دهد. طبق قانون مدیریت پسماند ها پسماندهای بیمارستانی به «کلیه پسماندهای عفونی و زیان آور ناشی از بیمارستانها، مراکز بهداشتی، درمانی، آزمایشگاههای تشخیص طبی و سایر مراکز مشابه گفته می شود» که مدیریت اجرایی آن که شامل شخصیت حقیقی یا حقوقی است که مسئول برنامه ریزی، ساماندهی، مراقبت و عملیات اجرایی مربوط به تولید، جمع آوری، ذخیره سازی، جدا سازی، حمل و نقل، بازیافت، پردازش و دفع پسماند ها و همچنین آموزش و اطلاع رسانی در این زمینه می باشد. بر طبق قانون بین المللی مدیریت پسماند های ویژه (bazel) که بیان می دارد «مدیریت اجرایی پسماندهای صنعتی و ویژه (که شامل بیماستانی هم می شود) بر عهده تولید کننده خواهد بود و در صورت تبدیل آن به پسماند عادی به عهده شهرداریها، دهیاریها و بخشداریها می باشد. کلیه مراحل مدیریت اجرایی از نظر قانونی متوجه تولید کننده خواهد و در خصوص مراکز غیردولتی نیز هر مرکز بایستی مسئولیت‌.آن را بعهده بگیرد یا آن را به افراد حقیقی یا شرکتهای تخصصی به منظور مدیریت دفع یا تبدیل آن به پسماند عادی و ارجاع آن به شهرداریها، دهیاریها و شهرداریها به عهده بگیرند. با صرفه ترین و بهترین روش برای کلیه مراکز بهداشتی و درمانی همین روش اخیر یعنی بی خطر سازی و تبدیل آن به پسماند عادی می باشد. ولی بایستی کلیه روشها مورد نظر بوده و برای هر مرکز تولید کننده حسب مطالعات انجام شده روشهای خاصی را در نظر داشت. واحد تحقیق و توسعه شرکت دانش بنیان راهبران توسعه پارسی گیل با توجه به توان محققان و پژوهشگران خود اقدام به ساخت دستگاه بی خطرساز پسماندهای عفونی با تکنولوژی مایکروویو دارای خردکن داخلی و قابلیت ضدعفونی نموده است که از مزیت های مهم این دستگاه نسبت به دستگاه های مایکرویوو با خردکن خارجی، تلفیق دو فرآیند بی خطرسازی و خردکردن می باشد. در روش قبل پسماند توسط اپراتور بار گیری می شود که به لحاظ بهداشتی نسبت به روش جدید پایین تر می باشد. در فرآیند دوم پسماند بی خطر شده توسط اپراتور به خردکن خارجی منتقل می شود که دوباره تماس دست وجود داشته و بحث جمع آوری خون آبه در خردکن خارجی و یا پراکنده شدن پارتیکل های پسماند در دهانه خردکن به بیرون وجود دارد. اما تمامی این مراحل در دستگاه جدید در داخل دستگاه و در فضای سربسته انجام می شود و خروجی نهایی پودر خشک می باشد و تخلیه و بارگیری به صورت کاملا اتوماتیک انجام می شود. همچنین ضدعفونی کردن پسماندهای عفونی توسط تکنولوژی پلاسما یکی دیگر از مزیتهای این دستگاه می باشد که نمونه مشابه ای ندارد

حوزه فعالیت: داروهای گیاهی و طب سنتی
عنوان ایده: پماد سوختگی سنتی درم
مدیرعامل: دکتر امین سعیدی نیا /هیات علمی

توضیحات: شرکت انوش داروی گیلان (مسئولیت محدود) با پشتوانه مرکز تحقیقاتی از سال 1388 در بدنه ی دانشجویی شکل گرفت و بعد از تولید سالانه طرح ها و مقالات متعدد در نشریات و ارائه در سمینار ها و ارتباط با بدنه ی علمی دانشگاه در حال حاضر نیز به تولید علم در زمینه گیاهان دارویی می پردازد. این شرکت در راستای برنامه ی راهبردی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در اسفند ماه 1394 مورد تایید دانش بنیان نوپا نوع یک در ستاد توسعه علم و فناوری ریاست جمهوری قرار گرفته است. شرح فعالیت های شرکت به صورت زیر می باشد:

-  تولید، خرید و فروش گیاهان دارویی و داروهای گیاهی

-  تولید، خرید و فروش گیاهان عطری، ادویه ای و هرگونه گیاهی که پتانسیل تجاری دارد.

-  فرآوری گیاهان، بسته بندی و فروش این فرآورده ها

-  همکاری های ملی و بین المللی در زمینه ی استفاده ی تجاری از گیاهان

-  واردات و صادرات گیاهان و فرآورده های گیاهی

-  اخذ نمایندگی شرکت های مرتبط

-  دارویی

حوزه فعالیت: سموم و آلاینده ها
عنوان ایده: تولید استوک جلبک
مدیرعامل: دکتر زهره رمضان پور/خارجی

توضیحات: سیانوباکترها یا جلبک­های سبز-آبی از مهم­ترین تولید کنندگان اولیه در اکوسیستم بوده که در حضور نور، دما و نوترینت بهینه شکوفا می­شوند. یکی از پیامد­های بلوم سیانوباکترها در محیط­های آبی، تولید سمومی (توسط برخی گونه­ها) تحت عنوان سیانوتوکسین­ می­باشد. زمانیکه دوره­ی زندگی سیانوباکترها به پایان می­رسد، غشاء آن­ها نسبت به حمله­ی میکروبی حساس شده و نهایتا سم موجود در سلول­های سیانوباکتر آزاد می­شود.

سیانوتوکسین­ها بطور کلی منجر به ایجاد مشکلات کبدی، عصبی، سلولی و پوستی در انسان و حیوانات می­شوند. انسان از طریق دهانی، پوستی، استنشاق و درون وریدی (دیالیز) در معرض سیانوتوکسین­ها قرار می­گیرد.

محصول این طرح  اندازه گیری سموم  Microcystin، Nodularins، Anatoxin-a، Anatoxina(S) ، Cylindrospermopsins، Lyngbyatoxin-a، Saxitoxin، Lipopolysaccharides، Aplysiatoxins، BMAA، Domoic acid که از سموم سیانوتوکسین هستند در نمونه­های آب، ماهی، سایر آبزیان و رسوب  در مخازن تامین کننده آب شرب، دریاچه ها، دریاها و  استخر های پرورشی ماهیان  می­باشد.

حوزه فعالیت: دارویی و بیولوژیک
عنوان ایده: کاندیشن مدیوم بهینه شده استحصال شده از سلولهای بنیادی مزانشیمی برای کاربرد متعدد درمانی
مدیرعامل: دکتر مهریار حبیبی /هیات علمی

توضیحات: امروزه شاهد رویکرد جدیدی در مورد سلول درمانی شکل ‌گرفته که اساس آن بر این اصل استوار است که اثر درمانی سلول‌ها پس از پیوند بیشتر بابت ترشحات پاراکراینی آن‌ها است تا تکثیر و تمایزشان به سلول‌های دیگر، لذا استراتژی استفاده از فاکتورهای ترشحی سلول‌های بنیادی به‌جای استفاده مستقیم از سلول بیشتر موردتوجه واقع شد و به فاکتورهای ترشحی و ترمیمی این سلول ها که تحت شرایط خاصی جمع آوری می شود اصطلاحا کندیشن مدیوم گفته می شود که جایگزینی برای استفاده ی مستقیم از سلول است و می توان با لیوفیلیزه کردن آن و بهینه سازی آن از آن به عنوان یک داروی اصطلاحا همیشه در دسترس استفاده نمود. هیدروژل ها به‌عنوان یکی از رایج‌ترین پوشش‌های پلیمری مرطوب با خواص و عملکرد چندگانه در بهبود و کمک به درمان زخم‌ها شناخته می‌شوند زیرا عمدتاً این پوشش‌ها دارای اغلب خصوصیات یک پوشش زخم نوین و بهینه را دارا می‌باشند و امروزه انواع مختلف تجاری از آن‌ها موجود است. در این فناوری دو محصول کاندیشن مدیوم بهینه شده و هم پنین ترکیب آن با هیدروژل معرفی میشود.

آخرین بروز رسانی : 1404/04/02