عنوان ایده: تولید مواد آرایشی بهداشتی بر پایه روغن زالو، تشخیص جوش شیرین در نان
مدیرعامل: مهندس عباس نعیمی 

توضیح: آموزش الکترونیک به عنوان یکی از ابزار های نوین در همه کشور ها در حال اجراست، با توجه به شیوع کرونا، آموزش الکترونیک در ایران اهمیت بیشتری یافت، هر چند در سال های قبل این نوع از آموزش پیگیری می شد. از طرف دیگر با توجه به گسترش ابزار های دیجیتال در بین تمامی مردم و همچنین علاقه بیشتر نسبت به مطالعه بسیاری از مطالب از طریق دستگاه های دیجیتال نظیر لپ تاپ، تبلت و گوشی های همراه، موضوع آموزش الکترونیک و ارائه محتوای علمی نمود بیشتری پیدا می کند.

عنوان ایده: تولید صابون های دست ساز گیاهی
مدیرعامل: دکتر مریم ناصری  /هیات علمی

توضیح: عمده صابون‌های موجود در بازار مطابق تعریف FDA اصلا صابون نیستند و از پاک‌کننده های شیمیایی و عوامل سخت/ کف ‌کننده سینتتیک تشکیل شده‌اند .گروه دوم صابون‌هایی هستند که مطابق تعاریف FDA از واکنش “صابونی شدن” میان اسیدهای چرب و قلیا (سود یا پتاس) حاصل شده اند. محصولات فرایند صابونی شدن نمک‌های قلیایی اسیدهای چرب و گلیسیرین گیاهی است که در صنایع صابون‌سازی، جدا شده و عوامل نرم کننده صناعی افزوده می شود. مزیت دیگر صابون دست‌ساز Superfat یا چربی اضافه است که این روغن‌های صابون نشده‌ی در کنار گلیسیرین، پوست را تغذیه می‌کنند و رطوبت و نرمی به آن می‌بخشند. هم چنین در ساخت صابون های دستساز از عصاره گیاهان دارویی و مواد معدنی با خواص مختلف (برای پوست خشک، چرب ، اگزما، آکنه و...) استفاده می شود. صابون دستساز را به اشکال، طرح ها و رنگ های متنوع و جذاب و حتی برای مناسبت های خاص تولید کرد. در نتیجه صابونهای دستساز جایگاه خود را در بازار متنوع شوینده ها پیدا کرده اند. در تولید این صابون ها می توان از پتانسیل گیاهان دارویی و دانش طب سنتی ایران نیز استفاده کرد، بطور مثال سال هاست که از روغن زیتون در تولید سنتی صابون زیتون رودبار استفاده می شود اما با اندکی تغییر در تولید، قالبگیری و بسته بندی می توان بازار فروش آن را متحول کرد. مانند صابون معروف مارسی در فرانسه (Savon de Marseille) . با توجه به موارد ذکر شده و تجربه ی موفق تولید صابونهای دستساز در سایر کشورها، از یک سال پیش به شروع به تولید آزمایشی حدود 20 نوع صابون گیاهی کردیم، اکنون قصد داریم به منظور توسعه تولید صابون های دستساز گیاهی با تاکید بر دانش بومی گیاهان دارویی، از حمایت سرمایه گزاران در جهت تاسیس و ثبت کارگاه استفاده نماییم.

عنوان ایده: بهینه سازی تولید عصاره هیدرو الکلی بره موم (پروپولیس) و کپسول بره موم
مدیرعامل: دکتر مهدی بهروزی 

توضیح: بره موم (یا چسب زنبور عسل) محصولی چسبنده با طعم صمغی است که توسط زنبورهای عسل برای ترمیم آسیب های لانه، جلوگیری از تغییرات ناگهانی دما در لانه و محافظت از کندو در برابر شکارچیان و میکروارگانیسم ها استفاده می شود. این یک محصول پیچیده حاوی رزین های جمع آوری شده از گیاهان است که با موم زنبور عسل و آنزیم های بزاق مخلوط می شوند .کاربردهای دارویی بره موم را می توان به 13000 سال قبل از میلاد ردیابی کرد . کاهش در استفاده دارویی از بره موم در طول قرن گذشته رخ داد، همزمان با افزایش استفاده از داروها ی صنعتی . کاربردهای درمانی بره موم در قرن گذشته در کشورهای بالکان و کلینیک های شوروی از جمله درمان سل ادامه یافت. در این طرح با تهیه استفاده از بره موم خالص و انواع الکلها از قبیل اتانل و یا متانل و .... و انجام مراحل مختلف تصفیه از محلول بدست آمده موم زدایی نموده و سایر ناخالصی های موجود در بره موم خالص را از آن جدا مینمائیم. سپس با استخراج حلال الکلی ، عصاره هیدروالکلی و سپس پودر بره موم تولید میگرد. . استفاده از حلالهای مختلف با غلظت های مختلف نقش بسیار مهمی در کسب نتیجه مطلوب در زمینه تولید عصاره هیدروالکلی بره موم دارا میباشد. عصاره بره موم به عنوان ماده اولیه در طب سنتی و طب پیشرفته کاربرد داشته و از آن به عنوان ماده ضد عفونی کننده -ضد قارچ – ضد سرطان و یا تسریع کننده روند درمان در سوختگی ها استفاده میشود.

آخرین بروز رسانی : 1404/04/02