شناساگر جوش شیرین

استفاده از جوش شیرین در نان های سنتی به دلیل مضرات آن بنا بر استاندارد ملی  ممنوع بوده و تا به امروز دو راه جهت شناسایی جوش شیرین بکار می رود:

-استفاده از PH بهتر که نیاز به آماده سازی نمونه و همچنین نیروی متخصص جهت استفاده دارد و نیز بسیار وقت گیر است.

-محلول های شیمیایی  آزمایشگاه ی که بسیار  خطرناک بوده  و استفاده از آنها بایستی با دستکش و زیر هود و توسط افراد متخصص انجام گیرد.

-اما محلول گیاهی ساخته شده  مورد نظر کاملا بی خطر بوده و به راحتی و با هزینه بسیار کم قابل استفاده جهت عموم  مردم می باشد.

 

کلمات کلیدی
{author_name}
تصویر نویسنده :

مدیر سایت
عکاس

مدیر سایت

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1400/07/12 10:28