شناساگر جوش شیرین
استفاده از جوش شیرین در نان های سنتی به دلیل مضرات آن بنا بر استاندارد ملی ممنوع بوده و تا به امروز دو راه جهت شناسایی جوش شیرین بکار می رود:
.1استفاده از PH بهتر که نیاز به آماده سازی نمونه و همچنین نیروی متخصص جهت استفاده دارد و نیز بسیار وقت گیر است.
.2محلول های شیمیایی آزمایشگاه ی که بسیار خطرناک بوده و استفاده از آنها بایستی با دستکش و زیر هود و توسط افراد متخصص انجام گیرد.
اما محلول گیاهی ساخته شده مورد نظر کاملا بی خطر بوده و به راحتی و با هزینه بسیار کم قابل استفاده جهت عموم مردم می باشد.
نظر دهید